Gymnastiek

 

Algemene Gymnastiekvereniging Heiligerlee

Sportvereniging AGH - Heiligerlee

Altijd al iets aan sport willen doen maar heb je het steeds weer uitgesteld door drukte of andere bezigheden? Daar is nu geen excuus meer voor !!!

Sportvereniging AGH biedt voor een ieder, jong of oud, een sportonderdeel waaraan u zeker kunt meedoen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder en kom een keer vrijblijvend.


 

Wie is AGH:M.F.C. Kloosterholt

AGH is een leuke jonge vereniging die meegaat met zijn tijd. AGH heeft een aantal jaren geleden afscheid genomen van het uitsluitend geven van gymnastiekvormen naar de klassieke stijl. De wereld om ons heen verandert heel snel en de behoefte om bepaalde trends te volgen kunnen wij niet negeren. AGH heeft dan ook een zeer uitgebreid  lessenpakket en dat is ook de reden, dat wij ons tot op heden nog een “gezonde” vereniging mogen noemen. Dat komt natuurlijk niet zo maar. Een aantal enthousiaste vrijwilligers die naast hun bestuurlijke taken ook nog allerlei andere activiteiten voor de vereniging verrichten zorgt er voor, dat wij nog steeds in staat zijn de mensen te bewegen om lid te worden van AGH.


Wat heeft AGH te bieden:

Sportvereniging AGH biedt voor een ieder, jong of oud, een sportonderdeel waaraan u zeker kunt meedoen. Kom gerust eens kijken op de lessen die worden gegeven in de sporthal MFC Kloosterholt aan de Nassaulaan (sportcomplex v.v. Heiligerlee) op de dinsdag en donderdag door deskundige leiding. AGH beschikt over de meest moderne toestellen en overig materiaal en we hebben zelfs een eigen tumblingbaan. Ieder jaar worden er leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Denk bijvoorbeeld aan de uitvoering, sponsorloop, avondvierdaagse, dagje uit etc. etc…

Voor meer informatie klik hier op de link en kijk op Facebook van sportvereniging A.G.H.

 

Lesrooster:

Woensdag:

  • 13.15 – 14.00 uur             Gr. 1 – 3
  • 14.00 – 14.45 uur             Gr. 4 – 8
  • 14.45 – 16.00 uur             Turnen
  • 16.00 – 16.45 uur             Kids-dance
  • 16.45 – 17.30 uur             Peuters

De turnles kan alleen op uitnodiging van juf Marjan.

 

 Terug naar boven